Trainingen

Op-maat trainingen, aanzet tot verbetering:
In een wereld waar vrijwel alle producten of diensten vaak meerdere aanbieders kennen, is het belangrijk zich te onderscheiden voor een steeds kritischer klant. Juist om in het oog of het hart van je klant of doelgroep te komen. Een onderwerp dat ons allen bezighoudt, waar we zoekende in zijn, waar we vragen over hebben en waarin we willen verbinden en ontwikkelen.

Nieuwe uitdagingen
Veranderen! Het is en blijft het enige antwoord op de huidige ontwikkelingen in het sociaal domein. Je werkt samen; met collega’s, met netwerkcontacten en met klanten. Want 2 kunnen meer dan 1. Het kan niemand zijn ontgaan; de wereld verandert razendsnel. Klanten stellen anderen eisen en oude business modellen werken niet meer. Maatschappelijke ondernemers die innoveren en inspelen op deze ‘nieuwe wereld’ onderscheiden zich in de markt. Zij veranderen hun business model met een concrete toegevoegde waarde, passen producten aan en verbeteren daardoor hun toegang tot de markt.

Pro-Feel zoomt-in op deze verandering een heeft hierop de training ontwikkeld; ‘Prettig & Langer Thuis, door te ondernemen in het sociaal domein’.

Nieuwsgierig geworden hoe je vanuit een business model kan verbinden, sparren en ondernemen samen met lokale partners in het sociaal domein, in jouw regio? Verander mee met handvatten en een mooi business plan vanuit de training ‘Prettig & Langer Thuis, door te ondernemen in het sociaal domein’ vraag de informatie aan op info@pro-feel.nl 

Dus voor iedereen die innovatief wil ondernemen?